Åke Martinsson lämnar REC Indovent efter 19 år som produktchef och får en nyckelroll inom försäljning hos SFSAB SkorstensFolket Sverige AB. Han tillträder sin nya tjänst den 3 september 2018.

– Det känns jättebra att ta detta steg. SFSAB SkorstensFolket Sverige är originalet. Produktutbudet är brett och dokumentation och kvalitetssäkring prioriteras alltid. Potentialen är jättestor, inte minst med VentilFlex®, FuranFlex® och den nya blockskorstenen G20, säger Åke Martinsson.

”Relining är framtiden”

Åke Martinsson har gedigen erfarenhet och ett stort intresse för energieffektivisering.

– En betydande del av Sveriges fastighetsbestånd behöver energieffektiviseras. Det handlar om åtgärder som vi vet kommer att göras. SkorstensFolkets produkter VentilFlex® och FuranFlex® ger fullständigt täta ventilationskanaler och kan åstadkomma stora energibesparingar. Jag är övertygad om att efterfrågan på dessa produkter kommer att öka rejält. Relining är framtiden, säger Åke Martinsson.

”Spännande produktnyhet”

Åke Martinsson kommer att arbeta med försäljning av hela SkorstensFolkets produktutbud, till exempel:

>> Produkter för tätning av ventilationskanaler och rökkanaler: VentilFlex®, FuranFlex®, keramisk tätningsmassa, rostfria flexibla metallrör
>> Nya skorstenar: stålskorstenar, murade skorstenar

 

– Produktutbudet är superstarkt och utvecklas hela tiden. Den nya blockskorstenen G20 känns extra spännande. Den är enkel att bygga och billig att bygga. Den kan projekteras in i nya hus utan att kostnaden drar iväg. Den tilltalar många byggföretag men också privatpersoner som vill bygga sin egen skorsten, säger Åke Martinsson.

 

Åke Martinsson är ny säljare på SFSAB SkorstensFolket Sverige AB. Han kommer närmast från REC Indovent där han varit produktchef för affärsområdet Skorstenar under 19 år.

SFSAB SkorstensFolket Sverige AB är landets ledande entreprenörsorganisation inom skorstens- och kanalrenovering. Vi erbjuder nya skorstenar, skorstenstillbehör och lösningar för tätning av rökkanaler, imkanaler och ventilationskanaler.